Συχνές ερωτήσεις

- Είναι αντιαλλεργική αυτή η μάσκαρα?

Ναι! Είναι φτιαγμένη με φυσικά συστατικά και οι μικροίνες είναι απο green tea. Κοπέλλες ευαίσθητες σε αλλεργίες στα μάτια χρησιμοποιούνε την μάσκαρα της Younique και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένες!

-Τι περιλαμβάνει στο κουτί?

Το κουτί περιλαμβάνει 2 προιόντα. Το ένα είναι η ειδική μάσκαρα (transplanting gel) και το άλλο είναι οι μικροίνες. Σε συνδιασμό μεταξύ τους μακραίνουν τις βλεφαρίδες αμέσως κατα 300% η Younique 3d mascara και κατα 400% η Younique 3D Plus+. Επίσης περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά.

-Πώς την χρησιμοποιώ?

Το κουτί περιλαμβάνει 2 προιόντα. Το μεγάλο φυαλίδιο περιέχει την ειδική μάσκαρα, και το μικρό τις μικροίνες. Αρχίζετε κάνοντας ένα μάτι κάθε φορά και μετά το επόμενο. Πρώτα απλώνετε το μεγάλο φυαλίδιο που είναι η ειδική μάσκαρα, μετά το μικρό, και στο τέλος ξανά το μεγάλο για να σφραγίσετε το αποτέλεσμα. Για μακρύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να επαναλάβετε αυτή την διαδικασία επικεντρώνοντας στις άκρες των βλεφαρίδων σας. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό!!!

-Ξεπλένεται εύκολα ή χρειάζεται ειδικό καθαριστικό?

Η τρισδιάστατη μάσκαρα της Younique είναι αδιάβροχη εντούτοις ξεπλένεται πανεύκολα με το κανονικό σας πλύσιμο, χωρίς να φθείρει τις φυσικές σας βλεφαρίδες!

-Γιατί στο μικρό φυαλίδιο δεν υπάρχει μάσκαρα?

Στο μικρό φυαλίδιο είναι οι ειδικές μικροίνες και είναι στεγνό προιόν. Χάρη στις μικροίνες αυτές επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα!

-Εχω κάνει την παραγγελία μου, πότε θα είναι κοντά μου?

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας!

-Για παραγγελίες απο Κύπρο θα βρίσκεται κοντά σας την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας σας. Αποστέλνουμε με courier και θα σας τηλεφωνήσουν για να την παραλάβετε απο εκεί. Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ή και προπληρωμής μέσω PayPal κατα την παραγγελία σας απο την ιστοσελίδα μας.

-Για παραγγελίες απο Ελλάδα αποστέλνουμε με ΕΛΤΑ Κουριερ. Έρχεται στο σπίτι σας σε 1-3 μέρες. Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ή και προπληρωμής μέσω PayPal κατα την παραγγελία σας απο την ιστοσελίδα μας.

-Τι στοιχεία μου πρέπει να δώσω για να παραγγείλω?

1. Για παραγγελίες στην Κύπρο θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο σας, τηλέφωνο και επαρχία που θα σας αποσταλεί.

2. Για παραγγελίες στην Ελλάδα θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο σας, πλήρη διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνο.

Σιγουρευτείτε ότι δεν κάνετε λάθος στα στοιχεία σας για να μην χαθεί η παραγγελία σας!

-Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικώς?

Βεβαίως! Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς στο +306938882002. Μπορείτε ακόμη να συνομιλήσετε απο το chat της σελίδας μας στο facebook m.me/YouniqueCy και να σας λύσουμε οποιαδήποτε άλλη απορία.Η ομάδα μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!

-Αγόρασα απο κάποια άλλη σελίδα αυτή την μάσκαρα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη καθόλου. Γιατί όλες οι πελάτισσες σας είναι τόσο ενθουσιασμένες?

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με παρόμοιες σελίδες που λανσάρουν φθηνές απομιμήσεις των προιόντων μας!

Την έχουνε πάθει αρκετές κοπέλες για αυτό σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικές. Προιόντα της Younique πουλάνε μόνο αναγνωρισμένοι αντιπροσώποι. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα προιόντα της Younique και ΟΧΙ ΜΟΝΟ την μάσκαρα. 

-Θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί σας?

Βεβαίως! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 m.me/YouniqueCy

1 | 2 >>